Mom And Baby

Alhamdulillah.. Baby lahir awal drpd tarikh due, memang kalau boleh nak baby lahir awal.. Kalau tak kena induce.. Hihihihi terima kasih yg mendoakan yee.. Semoga mummy lain pun berjalan dengan lancar proses bersalin nyaa..

Mom And Baby
37 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis...Sye pon kalau boleh nk bersalin awal skrg dh 37w3d...harap esok lusa bersalin lh...heheh...

Alhamdulillah tahniah sis.. 😊 mommy2 semua doakan saya dipermudahkan ye bersalin nanti.. babyfirs32weeks

Mana yg nak bersalin tu semoga dipermudahkan yee... Banyak kan berjalan jugaa biar senang baby lahir

5y trước

aamin ya Allah

Alhamdulillah..selamat daa..tngah tnggu ni bila nk sakit klu bole harini jgak nk bsalin..

Aamiin... Sye pn dh nk msuk 38w. Moga ank keluar normal & sihat sblm tarikh due. Aamiin.

5y trước

Ooh sy dulu la..19/11 hope jugak baby kluar awal 😊

Alhamdulillah tahniah. Mesti lega kn sume dah lepas.. Hihi

Alhmdulillah tahniah sis..slmt brpantang 😉✌

tahniah sis selamat berpantang to momy dan baby

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang

Tahniah mommy 💕 selamat berpantang