Baby Girl

Alhamdulillah... Baby Girl 7/3/2019 12.10 am 2.96kg

67 Các câu trả lời

tahniah . selamat berpantang . check kat sini makanan berpantang hehe https://my.theasianparent.com/set-makanan-berpantang-sihat-sedap

tahniah sis.. mestii comel... sya pun teringin girl tpi blm tau lagi sbb blm scan lain.. hehe

tahniah sis.. dah lpas pntang lha eh..skunk dah bln 9.. sis dah merdeka lha 😅😅

tahniah. first baby ke sis? doakan saya juga, edd sept.. hee slmt berpantang sis..

alhamdulillah.. congratulations sis..semoga bby sihat bambam lgi yee..😍😍

tahniah selamat berpantang.harap2 dapat girl jgak hjung bulan ni.hehe

Congratulation for your newborn. Selamat berpantang. 😊

alhamdulillah..congrats mommy..selamat berpantang

Congratulations mommy, selamat berpantang❤️

Alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang