Hb naik - 31weeks

Alhamdulillah akhirnya hb naik semula lepas cuba macam2 ubat tak berkesan. Habis je checkup 2minggu lepas, sy makan kurma tiap2 hari as kudap2an. Semalam makan ikan bilis dengan hati ayam, harini check up alhamdulillah hb naik dari 9.7 ke 10.9. Nurse pun tumpang gembira hb sy dah naik. Lepasni nak continue makan sampai bersalin. Thanks semua yg share pendapat haritu.?

1 Trả lời

Alhamdulillah. Moga baik2 je lps ni n berterusan smpi edd ☺☺

5y trước

InshaAllah aaminn, terima kasih.☺️