Due date 15/6/20 tapi dah beranak 1/6/20

Alhamdulillah adik baby dah selamat dilahirkan hari ni ... walaupon berat kecik tapi tetap kena emergency czer sbb dia dah berak dekat dalam ??? ... tak kisah la kecik ke besar ke yang penting sihat ? ibu tak sabar nak picit2 nak gomol2 dia

1 Trả lời

ya Allah seronoknya sis , due date kita sama tp sy blm bersalin lg😭tgh tggu tanda2 bersalin pon txde lg ny , risaunya sy , takut overdue , dok pujuk2 baby pon tx nx kua jgk lg ny

4y trước

sakit dy makin kerap n makin kuat ye sis ? sy mcm ad jgk sakit mcm senggugut tu cuma dy hilang2 , kalau mcm tu brixton hicks lha kn ?