Alhamdulillah

Alhamdulillah 2tahun leh menanti baby ke dua ni, doakan sy n kandungan sihat ye aamin

Alhamdulillah
4 Các câu trả lời

Salam sis, nk tnya sis pregnant ni sis track opk ke untk ikhtiar hamil? Saya teringin sngt nk pregnant semula selepas keguguran ank pertama buln 8 haritu smpai skrng masih menanti lagi dh setahun lebih kahwin . Skrng saya tngh cuba track masa subur guna opk jgk. Doakan saya ye sis dpt merasa lagi skli☺️

1y trước

Saya rasa semua folic acid sama, tapi saya memeng mkn hovid folic acid, sy bli dkt farmasi je harga xsilap rm10

Aamiiinn ya mujiibb

aminnn🥰

tahniah 😍

1y trước

Terima kasih sis😊