Finally..! RASA BABY KICKING. My 2nd Baby ❤️

Alhamdulillah.. 18weeks 4hari baru dapat rasa baby gerak.. syukur Allah bagi peluang rasa lagi nikmat mengandung.

2 Các câu trả lời

Ye sis, saya pon 18 weeks baru terasa ya amat dia gerak. Sbelum ni ada rasa tapi mcm bubble2 je dlm perut, hehe sbb dia kecik sngt kan tu yg tak terasa tu

3y trước

Ya Allah yeke sis, patutlah sis excited sngt kalini ye Allahu. Moga sis kuat ye! Harapnya dipermudahkan segala urusan sis hingga ke waktu bersalin nanti amin

wahhh