5 weeks 4 day 🤲🤲🥰🥰

Alhamdulilah, syukur sangat sangat 🤲🤲😍😍 dah confirm tadi pergi scan dekat klinik..5 weeks 3 days..😍😍,due date bersalin 23/7/2021.. baby 2021😍 Amin 🤲🤲 Mula jumpa doktor cakap nak scan doktor tanya due date period akhir..saya bagi tahu 16/10..doktor terus bagi tahu awal lagi scan nanti tak nampak..pastu husband cakap takpa scan je..nak tahu.. doktor scan Alhamdulillah syukur nampak janin tu...baby tahu papa momy die nak tengok baby sangat tu sebab baby membesar kat dalam rahim momy cepat Alhamdulillah syukur sangat ya Allah kau dah makbulkan doa dari diri ku, doa dari adik beradik ku,doa dari teman2 dalam group IIH Alhamdulillah Amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲😍😍 semoga Allah merahmati dan menjaga janin saya membesar dan sehat sampai bersalin nanti,dan permudahkan urusan saya dan baby sehat2 hendak nya Amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲😍😍 Ttc 6 years Second baby Baby 2021 Due date 23/7/2021 Next scan 20/12/20

5 weeks 4 day 🤲🤲🥰🥰
47 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah sis. Lbh kurang sama due date baby kita nt Insha Allah cuma saya awal smggu. Tp last week scan doc ckp blm nampak janin lg. Doa²kan sy dan kandungan sy ya agar janin sy akn membesar dgn sihat. Insha Allah. TQ 💝 #ttc9yrs #2ndbaby #anxiouspregnancy

Saya pon kalau ikut kiraan app nie dah 5w. Rasa mcm ragu2 nak pergi sekarang atau tunggu lagi beberapa minggu. Tpi kalau ikut rasa excited nak je pergi skrg. Boleh share tak doktor pesan ape je untuk awal kandungan #firstbaby

4y trước

sama macam biasa orang pesan ..makan jaga ,jgn buat kerja berat..banyak kan rest..mkn mknan berkhasiat..bagi folic acid..

Thniah sis..alhamdulillah..semoga ibu dan baby sihat smpai melahirkan..doakn sy jugak ye..moga2 ad rezeki mcm sis..saya dah menunggu selama 6tahun tapi masih belom ad rezeki..🙏🏻

Sy ttc 3y..lmp 14/10/2020 ikutkan 6week tapi semalam scan 4w3d..normal ke? Nk kena repeat lagi 2week..btw tahniah sis

bestnyaaa, congratulations sis! 😍 doakan saya juga. dah setahun 4 bulan kahwin tpi belum ada rezeki lagi.

Tahniah sis... Semoga dipermudahkan. Doakan kami juga dpt merasai detik2 indah itu jugak 😘😍

Tahniah sis.alhamdulillah penantian yg membawa kemanisan..semoga semoga semuanya berjalan lancar

Hi, due sy 16/7/2021..skrg dh 6week 5day..last period sy 15/10/2020..beza 1hari je dgn awk

tahniah sis.... insha allah..lbh kurang same due date bby kite.. 22.7.2021..

Alhamdulillah...Tahniah! jga kesihatan sis...moga dipermudahkn urusan hingga bersalin