5 weeks 4 day 🤲🤲🥰🥰

Alhamdulilah, syukur sangat sangat 🤲🤲😍😍 dah confirm tadi pergi scan dekat klinik..5 weeks 3 days..😍😍,due date bersalin 23/7/2021.. baby 2021😍 Amin 🤲🤲 Mula jumpa doktor cakap nak scan doktor tanya due date period akhir..saya bagi tahu 16/10..doktor terus bagi tahu awal lagi scan nanti tak nampak..pastu husband cakap takpa scan je..nak tahu.. doktor scan Alhamdulillah syukur nampak janin tu...baby tahu papa momy die nak tengok baby sangat tu sebab baby membesar kat dalam rahim momy cepat Alhamdulillah syukur sangat ya Allah kau dah makbulkan doa dari diri ku, doa dari adik beradik ku,doa dari teman2 dalam group IIH Alhamdulillah Amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲😍😍 semoga Allah merahmati dan menjaga janin saya membesar dan sehat sampai bersalin nanti,dan permudahkan urusan saya dan baby sehat2 hendak nya Amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲😍😍 Ttc 6 years Second baby Baby 2021 Due date 23/7/2021 Next scan 20/12/20

5 weeks 4 day 🤲🤲🥰🥰
47 Các câu trả lời

alhamdulliah .. saya pun dh p scan dh nmpak tapi nmpak daging masi dktr ckp

4y trước

baru 6 minggu lbh sis .

tahniah sis..alhamdulillah..anak kita lbih kurang sebaya nnt.. saya due 14.7.2021..

Alhamdulilah tahniah sis semoga di permudahkan sama la mcm sya pun baby Jan2021

alhamdulillah..tahniah sis..sblm g scan sis ada cek upt kt rumah tak?

tetiba terasa excited pulak nk gi scan😍 bru 5weeks 3day

Wah.. Lebih kurg sy.. Tahniah.. Sy last period 16oct

alhamdulillah... tahniah sis.. jaga kandungan baik2.... 😍

Alhamdulillah rezeki 🤲🏻 doa byk2 smoga selamat semua..

tahniah. saya due date 22/7/21 😊😊 LMP 15/10/20 😉

4y trước

sis due sama dgn sy...alhamdulillah

Tahniah.. Lebih kurang sama due dgn sy.. Last period 17/10