14 week 3 days

Alhamdulilah pregnant anak kedua, siapa sini due sama bulan march hihi, semoga pregnant kalini saya dikurniakan baby boy amin, baby first girl, tapi husband cakap kalau anak ke2 girl pun dia okay je, syukur alhamdulilah yang penting anak sihat kan mommy semua. Semoga ada rezeki saya & suami timang baby boy 💙💙💙

1 Trả lời

semoga dipermudahkan urusan sis. sy dan suami pun mcm tu,apa jantina baby,boy or girl,yg penting sihat sempurna. anak 1st dan 2nd girl. pregnant anak 3rd sy tak berharap sgt boy. bukan tak nak,tp sy tak nak berharap sgt,tp bila bersalin baby girl lagi. sy serahkan semua pd Allah. sy tak ikut petua org nak dpt baby boy. tp sy rajin ckp dgn kucing,masa kucing makan sy minta meow doakan sy pd Allah supaya urusan bersalin sy dipermudahkan,anak dlm kandungan sy sihat sempurna. sy belai² meow masa dia makan sambil cakap mcm tu la. sebenarnya ada instinct juga la sy pregnant kali ke 3 ni lain dr pd pregnant 2 baby girl sebelum ni,tp sy tak ikut sgt. takut kecewa nanti. masa baby dah keluar,nurse suruh sebut jantina baby. bila sy tengok baby boy sy,air mata mengalir sebab terharu. yakinlah Allah maha pemberi. doa banyak² dlm solat,paling baik sujud terakhir tu. minta apa yg kita nak,kalau Allah kabulkan,Alhamdulillah