40hari berpantang

Alhamdulilah esok dah 40hari berpantg bersalin czer.. Kebiasaannya korang berpantang czer brpe lama...???? Berpantang makan maksud wani..

2 Các câu trả lời

Sy dulu pantang lama juga untuk sesetengah makanan. Tapi actually after 44 days tu dah boleh makan macam-macam haha. Tengok atas penerimaan badan sis. Nak pantang lebih lama, lebih baik sebab makanan pantang kan biasanya makanan sihat hehe.

Assalamualaikum sis..nak Tye..ngurut bertungku sis buat x dalam tempoh 40hr tu?