Week 40 Days 4

Alhamdulillah tepat jam 7.32pm seorng khalifah dilahirkan dengan berat mencecah 3.15kg..Tp bby kena intubate sbb ketuban pecah bersama tahi.. pakar bby risau bby tertelan tahi..so he's gonna be admitted for 5 days..hope for good progress and mohon doanya ya ibu2 semua..😊😊

1 Trả lời

alhamdullillah... Masya Allah 🥰 semoga baby membesar dgn sihat dan cergas

3y trước

@maznahwilson Alhamdulillah..3 mggu admitted..now da nk dekat 7 bulan..🥰🥰