Hanya pilih mengikut situasi semasa anda sekarang...

'Alangkah bagusnya jika dalam situasi sekarang saya mempuyai...' Mana satu yang anda rasakan anda perlu ya? Dan kenapa? Ada yang sama dengan min tak nak yang A tu tapi nak yang datang rumah balik hari je😅

Hanya pilih mengikut situasi semasa anda sekarang...
142 Các câu trả lời

Assalamualaikum ibu ayah semua, sy memohon kpd semua ibu ayah, mendoakan anak sy yg baru berusia 9 hari,yg mengalami pendarahan otak sehari selepas kelahiran, yg masih belum diketahui punca,menyebabkan anak saya sawan berulang kali setiap hari 😭 sekarang bayi sy berada di wad NICU. sy dgn rendah hati memohon ibu & ayah semua mendoakan kesembuhan anak sy seperti anak² ibu & ayah semua. jika ada yg buat solat hajat mohon selitkan juga doa untuk anak saya Siti Nurhumayraa bt Norhisham. semoga Allah membalas jasa baik kalian semua. Jazakumullahu khayra

3y trước

Aamiin³ terima kasih semua,moga Allah dgr doa semua 😭

C. Ase xselesa bau masakan trutama goreng²..bau telur Dadar Pon Ase stress ,layu je badan asenye hahah ade chef yg arif Bab hidangan owg pregnant g best..skrg slalu lapar tp xselera xtau nk mkn ape yg membuka selera kalau ade chef kot dia sediakn menu lalu dkt tekak ,huhu

b . sebab x larat nk buat keja tuk anak2 bdn rasa lemas2 je..rasa nk tdo jee..lbih2 lg kalau anak yg cerewet nk itu ini..untung la ada ayah dorg kalau cuti sentiasa tolong buat keja Dan urus anak2

B .Terasa sgt² lah mlas skrg nk buat keja rumah skrg rasa nk baring dan tdo jaa sepanjang hari ,,cepat penat dan letih lepas mngemas ..lepas mengemas pembantu bole blek 😇

Saya pilih C.. sebab sya pilih C (1-dia boleh masak masakan org dlm pantang & untuk suami saya 2-yg lain saya nak suami saya belajar semasa saya dalam pantang)

A. pengasuh yang boleh jaga anak time ibu kerja. Sebab anak tak pernah berpisah sejak lahir sampai umur 3 tahun. Sekarang baru nak kerja 😆

B. sejak bersalin czer ni rasa pnt sgt. kalau ada orang yang boleh tolong kemaskan rumah, mandikan bby semua tu rasa lega sikit.

Yes sangat memerlukan A tu tapi yang balik hari punya. Dia datang rumah jaga bukannya kita yang hantar anak ke rumah pengasuh.

b.pembantu rumah sebab cepat penat bila kemas rumah..nak minta tolong sapu dan kemas rumah jer.lepas tu dah boleh balik

of course B , dia bole pengasuh & dia pon bole jadi chef .. personal shopee Kita order online jeeeee heheheh