Preg 7weeks & still breastfeeding anak 2tahun stgh

Alahan, hilang selera makan pastu badan lemah² tp anak masih fully breastfeeding 🥹 Risau mcm mana kalau menjejaskan kandungan yg baru 7weeks. Baby boy kuat sgt menyusu 😭😭

4 Các câu trả lời

Tahniah 2 kali untuk awak - satu berjaya susukan anak sehingga 2 tahun.. satu lagi sebab kehamilan.. Umur 2 tahun setengah dah makan macam2 makanan yg ada nutrisi.. Cuba beritahu anak sulung yang awak dan dia nak kena graduate penyusuan ni.. Boleh try beri dia susu lain..fernleaf ke kalau dia tak ada apa2 masalah dengan susu lembu..

Sama la dilema kita sis. Anak boy jgk dah 2 tahun. Tp ya allah kuat nya ngempeng 😭 stress saya. Skrg pulak pregnant 6w mmg nekad nk putus susu. Siang dah ok tk menyusu. Malam je masalah skrg ni 😭😭

sama dgn saya sis tp saya anak setahun bf jugak tgh pregnant 6w , sekarang tekak rasa payau² . nak taknak kena makan jugak tiap hari doa alahan jgn teruk² n tak lama 🥲

Sis cuba try tukarkan anak minum air lain spt susu full cream, air mineral ke, sbb da 2 tahun stgh kan