ubat perancang

alahai ghisau pulak baca ni... baru jer ambik perancang yang cucuk setiap 3 bulan punya hm kalau ikutkan xnak ambik.. sebab susah laki jenis sibuk nak anak ramai 😌 terpaksa ambik juga perancang, sebab xnak anak rapat sangat.. biarlah jarak betul2 dah 2 tahun baru pregnant balik kalau ada rezeki lagi.. kalau merancang sendiri mcm mana yer korang? sebenarnya time subur time bila? lepas period tempoh seminggu tu ke??? hm stress! kenapa la bukan laki yang kena ambik ubat perancang 💩😌

ubat perancang
29 Các câu trả lời

Saya selepas melahirkan anak sulung, saya guna perancang suntikan depo ni. Dalam 4 tahun pakai. Lepas tu stop, sebab nak pregnant lagi. Tapi saya tak rushing pun nak pregnant semula. Period datang tapi tak teratur. Tahu2 je pregnant. Dalam setahun gap tu saya pregnant yang kedua pula. Dah selamat bersalin dah sekarang. Baby pun dah 5 bulan. Masih setia dengan perancang depo. Alhamdulillah suami sokong apa yang saya buat.

2y trước

sis saya pun ambil suntikan 2 tahun anak pertama tapi sekarang dah 5 bulan I dah berhenti suntikan tapi Tak ade rezeki lagi risau😩😩