nak tanya saja

normal ke kalau kita dah bersalin tp ambik injection perancang tu tkda dtng haid ? sebab saya punya kakak saudara dia ckap lama lama tkda dtng period kalau ambik perancang injection tu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

normal je. ikut bdn. kalau bf baby lagi lah lama x dtg period utk certain org. ade yg sampai baby stop bf bru period. sye dh 7m bersalin, dri pil tukar ke depo, xde period lagi. bby still bf lagi.