Baju baby

Alahai dye punye xcited tgk baju gegirl tu lain macam?maklum lah yg ke 4 ny bru nk merasa bby girl???alhamdulillah #27week

Baju baby
44 Các câu trả lời

Saya pun excited beli colour pink. Husband bising suruh beli unisex colour tapi geram dengan pink. Tak tahan😄

5y trước

Tulaa.. Xtahan tgk.. Plih2 trus payment😂tp sy bli gk yg unisex.. Tuk bwak kt hospital😅

Alhamdulilah.. geng baby girl.. tapi mommy takut nk beli pink.. takut bby buat surprise masa keluar #35weeks

5y trước

Sama2😘

Alahai..jeles nye kita..kita bby no.4 pun boy la..baru 5bulan 3mggu..kita kne cuba lg nmpk nya😅

5y trước

Untung lar 2bln bru thu.. Klau ad alahan pom atau xlalu mkn pom 2bln jer pastu dh hilang😅kite thu awl2 lg nk smpai 4bln tu alahai😂

Sama la kita sis...sy pn 3hero, ke4 ni dpt gegirl tggu ari je due ni insyaallah...

5y trước

Wahhhh sme😍tahniah sis❤xcited dye lain mcm kn😄sy first scan bt detail 5d.. Dh jelas2 nmpk girl.. Rse cam xpercaya dk smggu g scan klnik swasta lain 2d nmpk jelas sgt beger dye🙈tp tuk bwak hospital nnti sy stndby yg unisex

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻💕Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin.🤲🏻

5y trước

Aamiin2.. Tq sis☺😘😘😘

Sama mcm akk ank ke 4 n ke 5 br gegirl huhu..cantik2 bajunya..

5y trước

In sya Allah..biasanya gtu lah hihi..

Sy pon scan bby girl.mmg excited sgt 28w..hihu

5y trước

Wow.. Tahniah sis😍😍😍cntik2 bju bby girl best lar nnti shopping😁

Alhamdulillah moga dimudahkan segalanya. Aaamiinn. 😘

5y trước

Aamiin2.. Tq sis❤

Hahahah feel you! ✌🏻😛 bestnyaaaaaa

5y trước

😅😅😍😍

Smoga ad rezki sy utk dpt bby girl kli ni😍

5y trước

Aminn..tq sis😊