toxic.

aku ingat asian parents ni, apps yg berguna untuk parents yg berakal rupanya ada juga manusia yg kurang khasiat komen benda bukan bukan jd toxic dekat sini. kesian la dengan dia , dia dok sibuk hal orang mcm dia tu suci sangat

2 Các câu trả lời

Memang macam tu sis. Buat tak layan je. Kejap2 tukar nama. Ingat orang tak cam dia agaknya. Bukan perempuan, tu lelaki. Komen entah pape laa 😴

5y trước

Memang takde langsung kasih sayang pun 😅

Sabar ye sis. Kadang y komen annoying ni xpaham ape y kite lalui. Ape pun enjoy je dgn kehidupan sis 🥰 lantakkkk la diorang