IVF Journey

Hi, akhirnya sya mengambil keputusan utk membuat IVF setelah hampir 6 tahun perkahwinan, semalam sya sdh melalui step pertama proses IVF, mohon tips/nasihat dn dorongan semangat utk sya melalui sepanjang proses IVF dgn tenang ya. Memandangkan saya tiada rujukan lain/tiada pengalaman keluarga terdekat/tiada rakan dekat yg pernah berjaya dlm proses IVF. Semoga kata² semangat mommies dlm group ini akan sya jadikan sebagai panduan dn smgt positif sepanjang proses ini. Thanks mommies.. #terimakasih #ivfjourney

2 Các câu trả lời

Semoga dapat zuriat. Biasa org yg berjaya IVF akan byk bedrest diorg kata. Jika bekerja mungkin boleh mohon cuti utk tempoh tertentu supaya perlekatan embryo berjaya. Boleh tanya doktor berapa tempoh utk embryo melekat pd dinding rahim etc.

3y trước

Thanks so much. Really appreciate it

Hi sis, boleh share pengalaman sis? Sbb sy pn tgh consider utk buat ivf