39weeks 2days

Akhirnya kesini kita.. 2pg air ketuban keluar ..turun darah masa kencing.. g hospital bukaan baru 3cm.. doakan saya yea ibu2..sekarang tgh sakit contraction.. 😅

39weeks 2days
54 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan.... Aamin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

semoga d permudahkan sis.... sya pun tengah tunggu turun tndaa... da 38week1day

semoga di permudahkan dan selamat melahir kan.dan ke2 nya selamat amin

amin.. smoga dpermudahkn, hrp dah slmt mlhirkan....insyaAllah.. aamiin

semoga dipermudahkan urusan brslin ye Aamiin slmt ibu dan ank aamiin

semoga dipermudahkan urusan bersalin. baby dan ibu selamat. aminnn

Semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin sis nanti

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 😉😉😍

Alhamdulillah moga dpermudahkan sis🙋🏻‍♀️

semoga dipermudahkan segala bersalin nanti .. yaaa