Sakit kaki..

Akhir² nie saya dok rasa sakit tulang tapak kaki.. Nak kata kaki membesaq, tak kot.. Sebab kaki dok besaq tu ja.. Cumanya.. Setiap kali jalan, terasa sakit kaki.. Normal ka..? Saya baru masuk 17week.. Risau jugak takut lain.. Atau angin..

4 Các câu trả lời

minum susu..n sapu minyak angin kat kaki,betis sebelum tidur dan pakai stoking panjang😉

Masa tidur atau baring, tinggikan kaki semampunya atau plg minimum letak kaki atas 2 bantal

sapu minyak angin kt kaki

Banyakkan minum susu