Lewat period 9 hari dan rasa mual

akhir2 10 ramadhan ni saya kerap rsa bloated dan mual.,sy xdk gastrik, awal Ramadan sy elok je puasa.. sy lmbt juga period dh 9 hari, bulan2 lepas elok ja period dtg, adakah ni simptum hamil, sy belum check tkut sbb sy czer pd bulan 5 thun lepas😢

7 Các câu trả lời

cek je sis, Klau X xtau,, sy pun bulan lepas tetiba lewat 2 minggu, auto gelabah sebab ank pertama 2022 anak kedua 2023. 😅😅 sib baik x naik double line... fuhhhhhh ghisauu.. bulan ni lewat jugak seminggu, tp sib baik dah dtg.... perubahan hormon kot.. 😌😌😌

3mo trước

Positive

simptom hamil boleh jadi. simptom gastrik boleh jadi. simptom nak period boleh jadi. test je UPT sis. takut2 pun kalau dah ada, ada juga. sebab takut lah check awal, supaya boleh jaga diri dari awal. kalau tak nak check lagi pun, jaga je diri mcm tengah pregnant.

Masuk angin kot blh jadi..atau hormon…apepon check upt la sng bru tau..kami pon xleh nk sahkan sbb simptom hamil setiap org berbeza..

ye simptom2 hamil.. period pn lewat.. klu x nak cek upt, lps 14 hri lewat bley trus scan.. slalu nye 6 mggu da bley nmpk

3mo trước

ikut mata sye, x..

buat je UPT sis...lebih awal tahu lebih senang nak jaga diri...🤗🤗

cek je sis. baru tahu pregnant ke tak. kita kat sini tak tahu.

Buat UPT

3mo trước

positif sis