air soya

Air soya tak elok untuk ibu hamil ke??? Ibu2 pernah minum air soya fresh tak Masa hamil?

2 Các câu trả lời

pernah, ok je. 😁 tp org kata nnt baby lahir kulit baby jd sensitive. lepas anak saya lahir, memang betul sis, buat kulit baby jd sensitive.

4y trước

Kalau macam tu Saya stop Kan dulu lah..takut bgi kesan Kat baby..

Sy alhamdulillah dr ank sulung sampai ank no 4 minum soya kulit ank2 x de alahan apa2....

4y trước

Sepanjang mengandung mmg minum air soya.... Alhamdulillah semua ank mmg x de alahan dgn soya.... Semua ank sy minum soya..... Hihihi