air ketuban kosong

air ketuban saya kosong dan baby sangat sempit. apa cara untuk saya tambah air ketuban selain saya serah diri ke hospital? down sangat2 skrg. 😭 skrg 23w 5d

21 Các câu trả lời

dan selebihnya awk perlu ke hospital utk dptkan rawatan yg sepatutnya..semoga di permudahkan urusan awak.

maksud air ketuban kosong tu memang takde langsung ke air ketuban? ke cemana.. first time dgr

1y trước

ye, 2 kali saya check private mmg tahu air ketuban sikit sangat. smlm nk buat detail scan air ketuban kosong, jadi mmg terus refer pakar and saya pun dh admit juga smlm. skrg tengah tunggu pakar dtg utk bagi solution, doakan saya dgn baby dapat survive. baru je cek fetal heart masih okay semua. saya cuma nk tahu any tips kalau ada utk tambah air ketuban. doakan saya ya

baik awak g hospitl sebelum terjd apa2 cukup sy kena skrg ni bru 29 minggu 4 hri

skrg sy da kuar .alhmdulillah ok cuma nye kna hti2 je .xsilp sy mkn tembikaii .

serah diri je sis.. baby pun bru 23w5d.. pnjg lg pjalanan.. smoga baik2 saje

Ya Allah, pg hospital sis. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis🥺

mcm mana boleh kosong? tak minum air ka? better ikut ckp doktor.

cuba sis banyakkan minum air manis or makan benda manis manis .

mummies cuba try kerapkan makan buah tembikai inshaallah

Arhhh takutnya, sis kna byk minum air msak