Saya baru 23w . Dktr bagitau air ketuban saya kurang . Ada cara ke tuk normalkan balik air ketuban?

Ada yg mengalami x?

10 Các câu trả lời

Sy dari awal mengandung sampai sekarang 32w suka mkn tembikai. Bila checkup doktor kata air ketuban ok. Pernah jgk dgr org kata mkn tembikai untuk mslh air ketuban kurang. Blh cuba sis.

2y trước

tq tuk infonye 😊

sy dulu pernah kna admit sbab air ktuban kurang..msa kt hosptl sy byk kan mnum air masak..esknya doc scan alhamdulillah air ktuban dh ok dan blh blik

2y trước

tq tuk infonye sis . alhamdulilah sis , kira lau kita minum air yg cukup sampai besalin air ketumbannye normal kan.

minum air kelapa, mkn buah tembikai merah dgn bnyakkan minum air masak, insyaallah nanti akan naik slow slow,

2y trước

tq tuk infonye sis

Saya selalu dengar orang kata makan buah tembikai. Tak sure betul ke tak. Tapi boleh cuba kot? 🥰

Ada dengar orang cakap banyak makan buah tembikai sis. Semoga dipermudahkan yea 🌹

Sy pun 23wks,air ketuban kurang 😢

makan tembikai,air wajid 2Liter yer.

Bykkn minum air masak.

Orang kata makan buah tembikai

minum air kosong yang bnyk