Air ketuban

Hi, tadi saya pergi scan baby 36 minggu doktor kata air ketuban sikit sangat, 6 je. ada tak tips nak tambah air ketuban.😔😔 #pleasehelp #firstmom

6 Các câu trả lời

sama macam saya awak , pergi kk scan time 36w dia cakap 7 je air ketuban kena induce la ape la . lepastu kena refer pakar , pakar check air ketuban okay je 9 lebih lebih camtu . takpe la ikhtiar minum air kelapa dengan makan tembikai tau . semoga urusan kita dipermudahkan ameen

2y trước

thankyou sis 😭😭😭

Agak rendah bacaan tu sis tp kdg depend atas yg scan dan mesin jgk cuma sis blh ikhtiar bykkan mkn mnum dan ambik diet yg blh naikkan elektrolit badan mcm air kelapa, buah tembikai, mkn sup2 camtu..

2y trước

terima kasih awak

mnum air kelapa mkn tembikai https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

minum air kosong bnyk.. air kelapa blh minum.. mkn tembikai

2y trước

blh.. selagi belum turun tanda bersalin.. next week klau check up plk harap bacaan oke..

makan tembikai sis..minum air kosong banyak²

2y trước

okay thankyou 🥰

Try minum air kelapa sis

2y trước

orite sis thankyou