Ada ibu diluar sana yg pernah alami air ketuban kurang x? Blh share kat sini

Air ketuban kurang

5 Các câu trả lời

Maaf, saya personally tak pernah experience air ketuban kurang. Tapi ramai mommies dalam #TAP yg kata minum air kelapa dan makan tembikai boleh bantu tambah air ketuban. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin

Biasa bwh 10 tu dh kira kurg lau norml 10-20 kira ckup lah tu air ketubn.. mkn buah tmbikai🍉🍉bnyk2 utk dpt kn air ketubn yg ckup..

sy tkde pengalamam air ketuban. tp ada kekawan yg kurang air ketuban.. kalau nk tambah air ketuban diorang byk mkn buah tembikai huhu

Sy. Tpksa induce 36minggu. Mkn tembikai smua x jln. Tp syukur baby kluar sihat, x admit wad pun.

Cuba mkn tembikai