cant wait to see my little baby

air ketuban da pecah , lendir campur darah pon dah keluarr baru je td . contraction dah mula kuat (5 minit sekali). semoga allah permudahkan segala galanyaaa . aminn aminnn aminnn ??

58 Các câu trả lời

moga dipermudahkn. sy nya air ketuban pecah 5am, tros g hsptal doc suruh masuk ward, then 8am keesokannya baru bersalin. Alhamdulillah. bersalin normal. baby girl berat 2.67kg 💕

Semoga Allah memberi kemudahan,kekuatan semangat dan hati tabah..Ya Allah selamatkan la ibu dan anak ini Aamiin ya Rab

Amiin2 ya rabbal alamin..smoga sist dbri kkuatan dan kmudahan sebelum,semasa dan slpas brsalin..insha Allah..😊

semoga dipermudahkan sis..klau sy xdan nk men nset dh tu.sbb sjenis yg xthan skit.hihi.

Semoga dipermudahkan dan kedua2nya selamat dan sihat.. Aamiin

Moga dimudahkan urusan ye sis, banyak kan berzikir,...amin

Semoga dipermudahkan puan. Excitednya nak jumpq baby 👶

aminn..semoga dipermudahkan urusan untuk melahirkan sis

Semoga dipermudahkan .. semoga baby n ibu sihat .. 💐

Semoga dipermudahkan segalanya utk sis n bby...