Kandungan 40minggu

Air ketuban 9 , kandungan 40 minggu ikutkan 13/1 harini due date sy tp baby masih selesa di dalam.. normal x ya air ketuban byk tu.. risau plk sebab masih x ada tanda lgii.. #ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp

5 Các câu trả lời

normal je. sy masa scan baby sbb kurang gerak ritu masa 39w1d. AFI 8.5. Tanya doctor, doctor kata range okay je. masa scan before nak bersalin AFI 10. Doctor xkata pape pon awak. okay je. awak xtanya doctor ke? yg xokay below 8 atau air ketuban terlebih

2y trước

most wc awak☺️❤️

Makin due mmg AFI akan kurang sbb baby dh byk lemak.. jgn bwh 5 je bacaan.. semoga dipermudahkan urusan bersalin ya sis..

2y trước

ohh mcm tu.. terima kasihh sis.. Aaminn🥰

Sye pun sme. Due esk 14hb. Bby still slesa duk dlm perut. Tmbah smnggu lgi jwbnye

saya 37mnggu air ketuban 10 DH Tanya doktor dia cakap okay ja normal

2y trước

terima kasihh infonya sis.. mudah mudahan dua tiga harini turun tanda

Saya edd 15hb ni. Rasanya macam next week je serah diri.

2y trước

Baby first pun overdue juga. 21hb dah kena serah diri hehehe