pkpp

agak² mommies pkpp ni suami dah boleh teman kita dekat labourroom tak?

5 Các câu trả lời

Soalan yg sama saya nak tanya tadi😅 pkpp. Due 17/6 ni harap harap suami dh bole masuk teman kan isteri bersalin di labour room. 🤲Aaaminnn..

4y trước

Tu lah saya pun harap yg sama. Baby keluar sebelum due. Kalo tak bersalin jgak, saya kena serah diri 17/6. Saya ad gbs carrier dan gdm on diet.

Saya pon ada tuju soalan yg sama. Nak kan pencerahan tapi tiada siapa yg jawab lagi🤭🤭

4y trước

Yeke hihi takut lain pulak law kat hospital, tu tanya tuu 😅

Semoga lepas hbis pkp 9hb ni suami da boleh teman masok labour room..amiinn..🥰

Hopefully boleh 🥺

4y trước

harap sangat boleh

Boleh sdh😊

4y trước

alhamdulillah...mudah mudahan semuanya dipermudahkan🥰