Upt td..tarikh piyed esok 22hb..nampak x

Agak² kne buat upt brp hari lagi..ni slps 1jam sy buat..sy tgok nampak gitu..

Upt td..tarikh piyed esok 22hb..nampak x
9 Các câu trả lời

maaf sis mcm x nampak.. mungkin mata saya je kot. sebenarnya kalau nak buat upt 5 minit pertama tu adalah result yg betul. kalau selepas tempoh waktu tu takut evap line so dia kurang tepat. ada doc pulak cakap 3 saat pertama tu kalau nampak double line mmg dah confirm. sis buat upt seeloknya selepas 2 minggu delay period, inshaaAllah terang dah time tu. tp kalau x sabar, nak buat seminggu after delay pun boleh hehe. buat tu time waktu pagi bangun subuh tu 1st urine ya..

3y trước

xx

Masih terlalu awal utk awk cek.. Tunggu lagi seminggu. Saya baru pregnant 5weeks. Saya pun xsaba mcm sblm ni. Dua bulan lepas nikah alhamdulillah x tunggu lame.. Nanti cek lagi ye lepas semimggu

3y trước

samalah kite.. alhamdulillah rezeki. rabu lepas pegi check Dr sahkan.. mula tu buat home test sndri.

Selepas 1 jam dah tak valid. Selalu valid 5 minit ke 10 minit. Saya haritu cuba balik lepas seminggu lewat. Nampak 2line walaupun samar samar.

macam ni pregnant ke sorry tanya sbb 1 bulan tak period

3y trước

betul tu

semoga ada rezeki suatu hari nanti ye sis

negative sis

maaf tak nampak

negatif sis..

Nnt repeat test lg..