Gender boy or girl ?

Hi moms , ada tak sama dgn gambar scan gender dgn sya ? Ni mcm girl kan scan dlm 24ws #ingintahu

Gender boy or girl ?
6 Các câu trả lời

girl https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

girl. baru2 sy scan bentuk mcm ni. bila buat scan 4d betul2 girl

2y trước

thank you sis. wow sda scan 4d. sya nak buat 4d jg bulan depan kot

mcm sama ngn scan saya waktu 24w. girlll

2y trước

oh 1st . sister sya pun takde alahan langsung sis. selera makan ok spjg 9bln tu baby dia pun girl. ikut badan masing2 org kata tp sya kandungan ke2 beza dgn pertama tu fikirkan ni kali boy🤭

Girl. Sama cam baby saya nmpak 3line

nampak macam girl.. burger sign

girl ni sama mcm saya waktu scan