Hi ibu2. Boleh share minyak2 apa yang baby gunakan? cth minyak telon , lagi?

17 Các câu trả lời

dulu2 sy guna anak minyak yuu yee..wangi..lembut je bau n resapan lembut kene tgn.minyak kayu puteh pn bagus..n wangi..beli kat farmasi watson guardian pn ade..yg penting lulus kkm..slmt utk bayi..jgn beli produk sbrg kn baby bab skrg byk brg tiruan juak kt kedai2...kalo farmasi kira jamin baik sis.

minyak ntuk bg bdan baby panas. saya pakai minyak yu yee. mak saya tegur, minyak ni panas. kesian kt baby. nk pkai pun kna pkai sikit dn sapu nipis2. nk selamat, pkai la minyak telon, minyak kayu putih, atau mcm minyak tropical herbs. minyak rambut, saya pakai minyak zaitun safi

minyak baby tropical herbs amway . Alhamdulillah baby saya sgt okay dan serasi 😊

So far sy guna minyak telon n baby oil dr newborn sampai skarang 2 bulan.

Minyak telon dan minyak omey nona roguy

Guna minyak telon dan baby oil je mommy

omey Nona roguy dan minyak bayiku

yuyi .. anugerah .. balm tasneem ..

Baby Oil Tropical Herb (Amway)

Baby oil Tropical Herb (Amway)