Jamu bagus!

#advicepls #sharingiscaring Hi, after berbincang dgn husband, kami bersetuju utk mmperbaiki diri masing2. Sy nk minta pendapat jamu yg elok untuk tighten kita punya faraj area. Selain senaman, sy rasa nk cuba mkn jamu. Jamu apa yg berkesan yg mommies dah cuba? Jom share dan saling membantu ,tq.

1 Trả lời

pn boleh try LC ni..mcm Jamu moden...ada utk laki n perempuan... minuman coafee... berminat boleh pm sy 🤗 www.wasap.my/60129876070/lcnufiya