Salam, nak tau kalau sijil nikah tak bawak pegi Klinik nurse Sana marah ke . Ic copy husband ada

Advice plz

9 Các câu trả lời

bawak sijil nikah atau kad nikah atau surat pengesahan nikah.. setahu sy kk nk antara 3 tu laa, ic husband x perlu rasa nya.. klau first day buka buku pink husband kena dtg jgk nk ambil sample darah cek hiv

1y trước

Semua pn memang begitu kot, sy masa appt ambil buku pink nurse suruh suami pn ikut sma untuk ambil darah test hiv. Xpsti pla kat kk awk knpa xde buat, sbb ujian darah ni nt akn msuk dlm bku pink utk ibu dan ayh.

Ikt klinik tu jg. Mcm sy, mase buka buku, nurse minta juga sijil nikah tp sy kata lupa bawa. Dia ttap proceed je. Husband pn kena suruh masuk utk cucuk drh cek hiv.

saya simpan sijil nikah dan ic suami dalam bentuk pdf. so tak bawak. tunjuk je dalam fon. misi okay je. tapi tak ada pulak misi suruh suami sekali buat ujian hiv

Sy baru nk bukak buku jugak. KK tempt sy, misi call dan mintak bawak sijil nikah asli dan copy, serta ic laki bini yg asli.

ikut naseb la.. klu nurse ok, then ok la.. tp sijil nikah tu pentg sbb dyorg nk isi mklumat bku pink..

Depends dekat kk.. mcm KK tempat sy tak mintak ape pun. Cuma dia tanya kawin bila jurrr

Kk sy xperlukan sijil nikah. Dr siap gelak masa sy bwk time first time buka buku pink

kena tanya kk awk nak ke tak. kalau takde pun ok, then takpe.