BERAT NAIK 3KG

Aduhhh.. Dah masuk sim 2.. Doktor cakap 1 bulan boleh naik sampai 1. 6 kg camtu tak bole lebih.. Cek semua alhamdulillah okay. Cuma berat jer telebih naik. Camner nak kawal berat badan ye??? Kene la mai klinik selang sehari cek berat semua selama 2 minggu ?

1 Trả lời

sy dulu 5kg sebln . pastu sy start kn stop mkn lps 7mlm . paling lewat 8mlm . pstu tk mkn apa² dah . baru berat tu maintain

5y trước

hihi syg mkn kismis byk² biasanya . boleh la tahan kenyang sikit . buat mcm mkn nasi😂