kekejangan kaki waktu malam

Aduh sakit btl kaki bila kejang waktu malam.. Ad tips elak dr kejang kaki waktu mlm x? Dh cuba tips pakai stokin ms tdo,x menjadi lah.. Sapu minyak pnas ,mak sy x bg sbb mngandung.. Urut pon x boleh kata mak sy time mngandung ni.. Ada yg boleh bantu x? Selain urut dn pakai minyak.. Selang sehari mesti kena kekejangan kaki ni..

25 Các câu trả lời

Mnum susu sis..mcm sy tiap2 mlm mmg husband akn urutkan betis dgn mnyk mestika..alhamdulillah sepanjang mengandung sekali je kna kejang kaki..

Same LA kite sis..tetibe kol 2 pagi tu kene..kejut husband bertambah berdengkur Adela..mkn pil calcium dh..minum susu pon dah

Sy pun dulu selalu kejang kaki time malam, tapi lepas makan supplement kalsium dah okay. Saya makan yg blackmores.

Klu sy hri tu sy suruh husband urut betis kaki bru ok sikit..kaki boleh urut jg ba tu,jgn sj urut bahagian perut

Amalkan minum susu kambing sis.. Sy hari tu kerap jgk cramp kaki mlm2, bile dh start amal tu, dh ok dh

Minum susu sis...susu biasa jer...saya dulu kejang2 jugak..then minum susu fearnleaf full cream ok dah..

4y trước

X boleh nak mium susu,alahan

Sapu minyak kt tapak kaki, betis x de masalah sis. Bukan sapu kt perut n belakang

Tq semua ats info,sorry ramai sngat bg info so x boleh nk reply semua nye..tq ye

Biasanya cramp ni ada masalah kurang i so sis kena bykkan minum i

Banyakkan minum susu. Orang kata, kejang ni sebab kurang kalsium

4y trước

Sy alahan pd susu