Macam Mana nak elak kejang kaki waktu malam

Boleh sesiapa bagi tips mengelak kekejangan kaki/simpul biawak/ular2 waktu malam? Sy kt uma brdua ngan anak kcik 3thun lbh, jadi sy risau kna kejang kaki mlm2 klau time laki sy keje malam.

5 Các câu trả lời

kakak sy jenis mcm ni bila mengandung, dia mkn ostematrix by shaklee, mmg hilang katanya.. sy mkn jugak benda tu sbb sy xamek susu lgsg time mngandung, alhmdullh sume oke.. try la sis.. agak mujarab jugak tu utk sy wlupun sy x prcayakan supplement..huhu..

3y trước

Samalah dengan saya amik ostematrix since kaki kejang time tidur then Sebab jenis tkboleh nak minum susu plain . gantikan dengan supplement shaklee 😍

try tdo ltak kaki tinggi ye. mksud sy ltak bantal ke kusyen ke kt kaki utk tnggikn kedudukan kaki msa tdo. position ni utk bgi darag mengalir kt bhagian kaki. kaki kejang selalunya sbb darah tk smpai kt bhagian kaki tu. 😊

saya Pun tengah consume Osteomatrix shaklee, dah x pernah kejang kaki dah. rm50 utk 120biji, nonmember rm61. berbaloi sgt sis, kalau nak bole roger sy juga, saya consume saya jual :) 0178974782

Letakk minyak panas sebelum tidoo insyaallah tak kejang kaki nya , dan letak bantal di kaki. Time saya prengnant saya buatt mcm tuu alhamdulilah.

elevated kaki.. consume calcium product. susu atau supplement. ambil darah utk ketahui calcium level..