hye mommies

Adsa cara tak nak bagi anak tidur tanpa bedung ? kalau x bedung msti dia xnk lelap wlpn mata dh kuyu . even siang hari pn kne bedung . atau ikut saja keselesaan dia ?

8 Các câu trả lời

Saya dulu selagi anak saya tak berpusing badan selagi tu saya bedung , sebab kalau tak bedung dia cepat terkejut atau dengar bunyi bising

utk 3 bulan pertama bedung je sbab baby masih lagi dlm fasa "berpindah" dari rahim ke dunia luar.. slow2 ubah

bedungkan aje. anak selesa, kt pun xstress. anak sy dlu sampai 7bulan berbedung..

Bedung lg bgus sis dia tido lena.. Ank sy xnk bedung tngan asyik trkejut je

Better bedung biar dye lena tidur dan xde rsa terperajat..

Boleh jer bedung. Pastikan punggung ke bawah x ketat.

Bagus lagi bedung . .Tak risau kalau dia terkejut

elok lh tu dia nk bedung... lgi baik