Doa kan sy..

Admit 22/6/21 ni.. 23/6/21 ni dh oprate..sbb baby songsang.. kali kedua czer la jd nye ☺️😅

9 Các câu trả lời

Sis.. kita sama tarikh... 🤗 saya first baby, kena serah diri awal 22/6 juga, czer 23/6. Baby breech juga.. tak kesampaian rancang nak bersalin normal. Selesa lagi baby dok kepala atas tak mahu pusing kebawah. Puas ikhtiar macam².. 😅

3y trước

hahah tu la.. baby slesa gitu...☺️☺️

alahai sme..tp sye 29/6 admit..30/6operate..tp sye bru 35 minggu lbih..dr bg mse lg utk baby msuk laluan.

Semoga dipermudahkan urusan sis, kalau orang sarawak kata, mudahan mujor joros. Amin sis

doakan saya jugaa 😅 serah diri 20/6/21 . 21/6/21 induce . serammm

Semoga Di permudahkan Segala Urusan .. Berpa week Dah sis ?

3y trước

InsyaAllah..aamiin..thanks ye..

semoga dipermudahkan segala urusan awk n bby Aamiin

3y trước

aamiin..thanks wak..

semoga dpermudahkn urusan, sihat ibu n ank.. aminnn

3y trước

aamiin..thanks wak...

Semoga dipermudahkan urusan awak..amin..

3y trước

aamiin..thanks wak...☺️

Aamiin smoga dpermudahkn sis 🥰

3y trước

Welcome