Darah

Ade x yg mcm sy.. Nk pitam bile tgk darah.. Mcm mne nk atasi mse bersalin nnti? Ade tips?

1 Trả lời

Cuba kuatkan diri.. bila bersalin, ur focus won’t be on the blood.. anyway, darah pun tak akan kelihatan sebab nurse akan cover

5y trước

Btul laa ckp sis ni 😁 Masa bsalin hari tu sy xnmpak darah pun 😅 Lps proses jahit apa smua..tgok2 bersih aja katil tu..nmpk darah pun masa nak tukar pad..sbb sy lps bslin dpkaikan pad hosp yg ikat2 tu