Perut kecik

Ade x yg kat sini usia kandungan 14w tp perut macam biasa je.. x besar x keras pun.. risau lah takut knp knp😢

11 Các câu trả lời

saya dah 30 minggu tapi xnampak sgt perut ... ramai tegur perut kecik .. pergi check up tanya doc knpe ramai tgur perut kecik ... doc ckp sbb badan ibu ye kecik ... tapi alhamdulillah baby sehat .

normal sis nk2 kalau anak ptama..atau badan ibu xbsr..nanti trimester ke 3 nampak la perut..asalkn masa scan baby sihat,tumbesaran baby normal dlm rahim ibu..dont worry k.. #TAPactiveusers

anak first ke sis?biasa kalau anak first mmg xbrpa nmpk sgt sbb perut sis pertama kali membesar.. no worry k.folo up jgn lupa. kalau xde bleed or sakit pggang memanjang InshaAllah ok.🥰

sama la sy sis. kadang tu risau jugak baby buat apa dkt dlm rse mcm nk scan je.. tp 13w scan nmpk aktif betul😅 kdg² sje usap² perut sedapkan hti walaupun xdpt rse lagi bby kick

Normal puan. Sebab masih dlm 1st trimester. Ada org 2nd trimester baru nampk baby bump. Jg dri ye puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

nk besar2 bawak kmana.ada pregnancy tracker dlm app ni,cuba sis tngok 14w baby besar mana je..normal ok don't worry...

saya dah 24w .. nampak sikit ja baby bum .. p scan baby aktif .. alhamdulillah.. positif ya mummy

normal laa tu. sy dh 7bulan br nmpak , itu kdang nmpak kdang x sbb jenis bdn kecik

bru ag ...relaxla...nnti dah memboyot kepenatan xterhingga... enjoy je moment ni

14w bru kecik, normal tk nampak lagi perut... jan risau ye..