Sentiasa Lapar Walaupun Baru 8wks

Ade x siape2 yg rasa lapar atau perut x sedap semasa trimester 1? Sebelum ni i mengamalkan keto diet, tapi dah tau pregnant ni, start makan carbo. Husband i cakap i punya appetite macam dah double compare sebelum pregnant. Normal ke? Berat badan dah naik 1.5kg dalam 3 minggu ni..

1 Trả lời

Memang kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Tapi make sure berat jangan naik banyak sangat dlm masa sebulan. Paling2 500g je. Kalau tak, kena minum air gula.