berat baby

ade x sape2 bby dia keluar xsmpai 2kilo.. dlm msa sbln berat bby berapa ye

3 Các câu trả lời

Sepupu saya lahir cuma 800 gram (lahir 24weeks) yang lagi sorang lahir 1.8kg(lahir 27weeks)

Sya 1.67 kg je lahir 36 week 4 days skrg 1 bulan berat badan da naik 3.01 kg Alhamdulillah

5y trước

doc tak bgi masuk nicu sbb baby sya sangat active dan kuat nangis dan menyusu

bby pramatang ke sis? ksi kerap susu badan msti cepat naik berat badan bby :)

5y trước

ssu bdn dh drop