uri di bawah

Ade x mummy² dlm ni ade pengalaman uri ke bawah?? kandungan berusia 7bulan.. ade x tips² spye uri ke atas semula?? klu smpai waktu bersalin, uri msh di bawah, mmg kena czer ke? ade x pendapat ke nasihat ke nk share.. ni kandungan pertama adik sy..

2 Các câu trả lời

Pergi carik tukang urut yg pandai and ibunya kena selalu berborak dgn bby pujuk die💕

5y trước

makcik sy tukang urut ckp baby uri bwh xblh urut.. nk bsame pn xblh.. tu laaa yg mbimbangkn adik sy..