Baby x ikot weeks

Ade x mommies kat sini bila scan tak sama dgn usia kandungan..cth sepatutnya usia kandungan 32 weeks tapi bila scan baru 30 weeks je..

20 Các câu trả lời

samala. spttnya 26weeks. lps scan 29weeks. trpksa ikt dkt scan ja. skg 32weeks sd

Sayaaaaaaaa hahahahah. So skrg doc pun confius lahir bulan 1 ke bulan 2 🤣

doc ada ckp anggaran lari 2minggu klu scan ok lg. tp kena pantau

Ada..Kalau macam Tu Dr kata sebab period tak regular..🥰

Doc sy ckp sy aggaran kurang 5hari dri week sepatotnya .

Cam sy baby baru 33 week.. scan dah 36 week.. acanane tu yea

2y trước

Saye baru 28weeks . Bile scan dah 30weeks . Saye dah 2kali minum gula tak sangkut gdm pun . Doc kate baby besar dari usia kandungan sepatutnye . Bulan 4 nih refer pakar .

sy sepatut 9w 2d, tp bila scan 10w 2d

samalah.. ptut 23 weeks..tp scan 21w5d. risau plak

sy pernh mcm tu gak..

4y trước

kena induce mase berapa weeks?

kene pantau