5 weeks pregnancy

Hi mommies, saya nak tanya. Ada tak kat sini usia kandungan 5 weeks camtu tapi belum nampak kantung bila pergi scan? Saya abdominal scan. #ingintahu #firstbaby #5weeks

12 Các câu trả lời

first pregnancy sy dlu cmtu jugak. 5 weeks, dtg kecemasan sbb bleeding.. Dr gov scan tkde kantung. Lepastu kena jolok belasan kali, dgn jari lagi, mulut itik lagi dlm masa sehari ye. last2 gugur jugak.. sedih tu Allah je tahu..menyesal tak pergi swasta, kalau tak mesti boleh diselamatkan lg. sbb kdg2 ada 5 weeks kantung tak nmpk lg atau Dr boleh bg ubat kuatkan rahim. waktu tu tk tau, yelah first time pregnant. Lepasni kalau nak confirm pregnancy, mmg sy takkan pergi gov dah. sbb dah serik.. mmg nk pergi scan dkt swasta dlu. sbb ramai jugak nasib mcm sy. pergi gov, Dr suruh gugurkan kandungan , berbagai alasan tapi bila check dkt swasta, kandungan okay shj and dah sihat sampai dah bersalin pun. just share pengalaman sahaja ✌🏻

Sy pun scan tak nmpk. Smpi sy buat ujian darah utk dptkan ketepatan pregnancy. So utk tidak mengharap, sy scan balik ujung bulan boleh tgk heartbeat kalau ada rezeki la

Hi, I’m also 5 weeks. Dr sarankn datang at 10 weeks untuk scan & buka buku. Sebab sometimes ada new mums yang 8th week pun tak nampak kantung lagi sebab masih kecik

Normal sis , 5w abdominal mmg normally tak nampak. Kalau nak nampak jugak kena scan tvs, tu pun kalau rezeki bernasib baik nampak juga kantung , kalau tak tak juga

sy 5w scan dr atas nmpk dot saja.. scan dari bwh bru nampak kantung.. doc suruh ripit lg 2weeks..🤗❤️

Saya 5 weeks tpi belum pegi scan.. plan utk tunggu next week dgn harapan heart beat boleh dgr

biasanya mmg mcm tu sis, awal2 taknampak kantung lagi. cuba sis dtg bila kandungan dah 10w keatas..

haiii saya lah tu 5 weeks pergi scan tak nampak apa . haha doc suruh dtg lagi 2 minggu 😁

1y trước

heheheh ya insyaallah ❤️😊

sama la saya, saya 5 Week TP belum g scan. minggu ni baru nk g scan .

Hi , saya pun 5week ++ pergi scan belum nampak apa apa lg ☺️