susu utk mengandung

ade x ibu2 yang jarang mnum susu dalam ni... saya mnum susu tapi jarang... kadang2 jek... takde pape ke ek? ade suggestion x susu ape yg sedap? tq ibu2

2 Các câu trả lời

Susu kambing. Apa2 brand pon

5y trước

Memang susua kambing tu panas. Tapi susu kambing lebih baik dari susu lembu. Pasal susu kambing tu panas sis bole search dlm google sebab susu tu panas tapi ada kebaikan tersendiri. Sy dah amalkan minum susu kambing dari anak 1 pertama. Sekarang tgh pregnant yg kedua. Dah start dari awal pregnant sampai sekarang. Alhamdulillah. Tak ada masalah apa2. Sis kalau badan tak sesuai susu kambing better jangan teruskan. Sebab ketahanan badan berbeza kan😁😁😁😁