Susu tepung untuk ibu mengandung

Salam semua ibu2.. Nk tnya memang kita kena mnum susu ke mase pregnant?? Ke ade yg tk mnum susu ??

1 Trả lời

Depends la pd seseorang. If boleh telan, teruskan je minum. Mcm sy, mula preggy dlu mnum enfamama, msuk je 8weeks dh xboleh nak telan. 😂 so skrg nak cuba susu lain plak. Mmg disarankan utk mnum, utk tumbesaran baby kt dalam 😊 tapi ada juga pengalaman kakak2 sy mmg xdpt nak mnum susu, terus muntah. Alhamdulillah baby ok aje, asalkan diganti dgn pemakanan yg lain, asalkn mknn tu sihat. ❤