confius

Ade x ibu2 macam saya yg baby asyik mengeras jew kadang2 sakit kat bahagian belakang dah 3 ari kuor lendir yg macam putih telur..cuma tengahari nie colour die berubah ckit..pengalaman anak ke3 disebabkan dah 5 tahun X beranak dah keliru tanda bersalin..37w5d

10 Các câu trả lời

sy dri 32w...dh mula kluar lendir... seminggu skali camtu..skrg dh 36w..kerap kluar lendir putih susu ...bby kerap mengeras..mybe ruang dia bergerak dh kurang...dh sempit

37 week 2 hari turun lendiri putih sakit dtg 15 mnt sekali.blm pergi hospital lg.esok hari rasa meletup perut terus sakit nk bersalin.pergi hospital dh buka 4 cm.

Mgkin tnda bersalin sis.. Mcm sy ritu bru 37w1d, sakit pinggng teramat, kerap plk tu.. Prgi hospital tgk2 bukaan dh 6cm.. Trkejut sy. . Bersalin trus mlm tu..

pegi hosp sis. sy perut dh nmpk jatuh nurse suh p hosp. Sy xpgi la sbb bru msuk 36weeks. bby pn aktif. Minta2 bby kua 37weeks smggu lg. haha 😂

4y trước

Sya dh msuk wad kak harini

Tanda dah kot tu.. Sy mengeras jugak tapi mengeras baby berubah tempat, takde tanda pape lg.. senget kiri kanan perut..

Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan baby girl pukul 10. 32mlm td.. Baby x besar 2.38kg jew..

Klu dah klur lendir putih telur tu tanda nak bersalin. Lg klu lendir tu berubah colour ada merah..

Saya baru 6 bulan... Mengeras tu x pyh kira la... Pinggang rasa mcm nk putus

4y trước

Sama la..lg2 time solat..huhu

Macam tanda bersalin je tu. Lg pun dah cukup term

Sya ni dh kna than wad