berat sy 37.6kg

Ade tips tak nak naik kan berat badan?? ? tkot nurse bising. Pdhal sy dh makan banyak and susah btul nk naikkan berat badan.

31 Các câu trả lời

Klau mmg berat mcm tu okay lgi, berat sy trun 5kg sbb asyek muntah. Skrg pun same 37kg jea, biasanya 42-43kg cmtu. Hrp trimester kedua naik lh.

makan nasi 3-4 times a day especially kalau dah malam 😂 dulu I kuat makan malam, berat naik tapi nurse bising suruh kurangkan makan malam

Sama nga sy, tapi... Saya amalkn minum susu dan mkn kek...alhamdulillah naik.. Yg mek tu bukan hari2 maksusnya seminggu 2kali mkn kek

Sama berat sy sis. Tp sy amalkan minum susu full cream.paksa diri. Pastu makn apa sja yg kmu nak.skrg dh 43kg. Kandungan 26weeks

5y trước

Okk nnti sy cri susu tu😁

Sy pulak naik dri 39kg ke 44kg pstu nurse cm terkejut sbb naik mendadak sgt dy kate... Skrg 24weeks...

5y trước

Mkn mknan biasa je awk... Tp selera nk mkn tu lain mcm mgkin sbb dekat rumah mk sndiri nk mkn ape semua mk ayh belikn, cepat aje naik..skrg tga control😂

Sy pn cmni dlu tp bile mkin besar prot mkin naik la berat..dr 40kg now da 51.5kg.. 35weeks

mkn tdor mkn tdor sis insyallah naik 😅 mcm saya baik baik 40kg trus naik 50kg ..

5y trước

Sy sllu mkn tido mkn tido je keje sy😂😂😂 hahahah tp tula berat maintain je

dh brp week ni ? sy dlu cmni jgk . tp mkin lama makin naikk je skg dh 36w pn naik lg huhu

5y trước

Ohh bru 4w . Sy dulu turun 4kg sbb alahan . Sama lh mmg bdn susah nk naik berat . Skg total naik dh 16kg huhu

Usia kandungan brapa? Try minum susu... Bnykkn mkn syuran dan buah²...

5y trước

Terima ksih

Mkn nasi 1hri 3kali... Makn bnda yg berkhasiat yg berlemak...